Onze zalen en ruimtes

Bij de Rank hebben wij diverse sfeervolle feestzalen & vergaderruimtes

De Rank beschikt over diverse zalen en ruimtes die uiterst geschikt zijn voor al uw feestelijke en zakelijke bijeenkomsten. U kunt bij ons met een gezelschap van 2 tot 300 personen terecht. Al onze ruimtes beschikken over daglicht en zijn voorzien van o.a. een privé terras, podium, bar, gratis WiFi en een prettige en sfeervolle ambiance.

De Lierzaal

De Lierzaal is een modern-stijlvolle zaal en is uitstekend geschikt voor een groot gezelschap tot ca. 250 personen in theateropstelling. Het bijbehorende podium en de naastgelegen kleedkamers zorgen voor unieke doeleinden. Bovendien beschikt deze zaal over een eigen terras met uitzicht op het water de Lee. Bent u met een kleiner gezelschap? Dan maken wij de ruimte graag kleiner door onze sfeervolle schermen en decoratie.

Het bargedeelte

De Bar is een sfeervolle ruimte voor het houden van een borrel of receptie met een klein gezelschap. Bovendien is er de mogelijkheid om de ruimte te betrekken bij de Lierzaal of de Serre. Verder is deze zaal ideaal voor een breakout of lunch tijdens uw vergadering.
De ruimte is geschikt tot ongeveer 40 personen. Deze ruimte ligt tevens aan het water De Lee.

De Leezaal

De Leezaal is geschikt voor een gezelschap tot ca. 30 personen in theateropstelling. Deze sfeervolle en huiselijke zaal is gelegen aan een privé terras met uitzicht op het water de Lee, en beschikt over uitstekende verlichting alsmede een smart tv voor verschillende doeleinden, zoals een vergadering of chique diner. Tevens is het mogelijk om in deze zaal gebruik te maken van een mobiele airco.

De Domzaal

De Domzaal is geschikt voor een gezelschap tot ca. 50 personen in theateropstelling. Vanuit deze vernieuwde zaal heeft u een uitmuntend overzicht over het monument de Dom. Bovendien beschikt deze zaal over een eigen bar, grote 86 inch smart tv voor presentaties en sfeervolle verlichting. Tevens is het mogelijk om in deze zaal gebruik te maken van een mobiele airco. 

Leezicht

De Leezicht is een ideale ruimte voor al uw zakelijke bijeenkomsten. De zaal is geschikt voor gezelschappen tot ca. 40 personen en biedt uitzicht op de Lee. Deze zaal is ideaal voor een presentatie of kan dienen als een subruimte voor uw plenaire sessie.

De Serre

De Serre is een sfeervolle ruimte voor o.a een diner, lunch of high tea met een kleiner gezelschap. De Serre grenst aan een eigen terras met uitzicht op het rijksmonument de Dom. Daarnaast is er de mogelijkheid om deze ruimte te betrekken bij de grote zaal zodat het kan dienen als bijvoorbeeld een buffet ruimte.

ZaalLengteBreedteHoogtem2
De Lierzaal18,6013,774,562562505016060
Podium6,2710,303,7865----
De Domzaal10,817,112,797750254030
De Leezaal7,416,742,645030163018
De Leezicht7,336,922,905130163018

Referentie’s

Hoe andere de Rank ervaren

Klaar om uw bijeenkomst, vergadering, diner of feest in te plannen?

Neem dan gerust contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.