Zakelijke borrel Westland

Zakelijke borrel Westland

Locatie zakelijke borrel Westland

De Rank is de ideale locatie in het Westland voor het organiseren van uw zakelijke borrel.
Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Een gastvrije service in een sfeervolle omgeving staat bij ons centraal op onze locatie in het Westland.

Ligging locatie Westland

Evenementenlocatie De Rank is een hele prettige locatie in het Westland voor het organiseren van een zakelijke borrel.
Door de centrale ligging in het Westland is onze locatie zeer goed bereikbaar via de A20 en A4. Voor onze locatie Westland is een groot openbaar gratis parkeerterrein gelegen. Ook is onze locatie Westland bereikbaar via het openbaar vervoer (de bus vanuit Delft of Naaldwijk).

Inhoud zakelijke borrel Westland

Tijdens uw zakelijke borrel Westland wilt u natuurlijk dat alles goed is verzorgd. Wij denken graag met u mee om uw zakelijke borrel Westland tot een groot succes te maken. We adviseren u graag in het kiezen van de hapjes en de drankjes voor tijdens uw zakelijke borrel Westland. Hierbij wordt ook het doel van de zakelijke borrel meegenomen.

Unieke zalen en ruimtes zakelijke borrel Westland

Voor uw zakelijke borrel Westland hebben wij diverse sfeervolle ruimtes beschikbaar. U kunt uw zakelijke borrel Westland zowel voor een klein als groot gezelschap organiseren. De ruimte maken wij passend bij uw wensen voor de zakelijke borrel Westland. We beschikken tevens over mooie terrassen die zeer geschikt zijn voor uw zakelijke borrel Westland.

 

Eten & drinken zakelijke borrel Westland

Tijdens uw zakelijke borrel Westland kunt u genieten van een heerlijk eten en drinken. Onze chef-kok zorgt voor hapjes bestaande uit verse kwaliteit ingrediënten.

Borrelarrangementen zakelijke borrel Westland

Voor uw zakelijk borrel Westland kunt u kiezen uit diverse borrelarrangementen, maar ook een losse huur van de zaal waarbij de dranken op nacalculatie worden doorberekend behoren tot de mogelijkheden tijdens uw zakelijke borrel Westland.

Kortom evenementenlocatie De Rank is de perfecte locatie voor uw zakelijke borrel in het Westland.

Voor meer informatie kunt u hier klikken.

Klaar om uw bijeenkomst, vergadering, diner of feest in te plannen?

Neem dan gerust contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.