Verjaardag vieren Westland

Verjaardag vieren Westland

Feestlocatie Westland

De Rank is de ideale locatie voor het vieren van een verjaardag in het Westland.
Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Een gastvrije service in een sfeervolle omgeving staat bij ons centraal op onze locatie in het Westland voor het vieren van uw verjaarda

Ligging feestlocatie Westland

Evenementenlocatie De Rank is een hele prettige feestlocatie in het Westland voor het vieren van uw verjaardag.
Door de centrale ligging in het Westland is onze feestlocatie zeer goed bereikbaar via de A20 en A4. Voor onze feestlocatie Westland is een groot openbaar gratis parkeerterrein gelegen. Ook is onze feestlocatie Westland bereikbaar via het openbaar vervoer (de bus vanuit Delft of Naaldwijk).

Unieke zalen en ruimtes verjaardag vieren

Naast de centrale ligging is onze feestlocatie in het Westland gelegen op een prachtige plek aan het water en heeft het tevens uitzicht op het monument de Domkerk waardoor u altijd een mooi uitzicht heeft. De feestlocatie in het Westland beschikt over 5 zalen en een bargedeelte die allemaal beschikken over daglicht in een sfeervolle ambiance welke uitermate geschikt zijn voor het vieren van uw verjaardag in het Westland.

Terras verjaardag vieren Westland

Naast de zalen heeft onze feestlocatie in het Westland ook een mooi terras aan het water waar u uw verjaardag kunt vieren. In totaal zijn er 3 terrassen waarvan er 2 zijn gelegen aan het water De Lee.

Eten & drinken verjaardag vieren Westland

Tijdens uw verjaardag kunt u genieten van een heerlijk diner welke vers wordt bereidt in onze eigen keuken. Onze chef-kok zorgt voor een diner bestaande uit verse kwaliteit ingrediënten.

 

Feestarrangementen verjaardag vieren Westland

Voor uw verjaardag kunt u kiezen uit diverse feestarrangementen, maar ook een losse huur van de zaal waarbij de dranken op nacalculatie worden doorberekend behoren tot de mogelijkheden op de feestlocatie Westland. Op onze feestlocatie Westland voor het vieren van uw verjaardag maken wij graag een feestarrangement passend bij uw wensen.

Kortom feestlocatie Westland is een perfecte feestlocatie voor het vieren van uw verjaardag in het Westland.

Meer informatie kunt u hier vinden.

Klaar om uw bijeenkomst, vergadering, diner of feest in te plannen?

Neem dan gerust contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.