Vergaderlocatie Westland

 

Vergaderlocatie Westland

Ligging vergaderlocatie Westland
Evenementenlocatie De Rank is een hele prettige vergaderlocatie in het Westland.
Door de centrale ligging in het Westland is onze vergaderlocatie zeer goed bereikbaar via de A20 en A4. Voor onze vergaderlocatie Westland is een groot openbaar gratis parkeerterrein gelegen. Ook is onze vergaderlocatie Westland bereikbaar via het openbaar vervoer (de bus vanuit Delft of Naaldwijk).

Naast de centrale ligging is onze vergaderlocatie in het Westland gelegen op een prachtige plek aan het water en heeft het tevens uitzicht op het monument de Domkerk.


Vergaderzalen Westland

Voor uw vergadering of bijeenkomst zijn er diverse vergaderzalen aanwezig met zeer goede audiovisiuele middelen (digitale presentatieschermen, groot doorzicht spanscherm en top kwaliteit van bose). In elke ruimte kunnen wij een opstelling naar wens maken, zodat deze passend is bij het doel van de vergadering. De vergaderlocatie in het Westland beschikt over 5 zalen en een bargedeelte die allemaal beschikken over daglicht.

Terras vergaderlocatie Westland

Naast de vergaderzalen heeft onze vergaderlocatie in het Westland ook een mooi terras aan het water waar u tevens in groepjes uiteen kunt of uw break kunt organiseren.

Eten & drinken vergaderlocatie Westland

Tijdens uw vergadering kunt u genieten van een heerlijke lunch welke vers wordt bereidt in onze eigen keuken. Ook voor een vergadering met diner bent u op onze vergaderlocatie in het Westland aan het juiste adres. Onze chef-kok zorgt voor een diner bestaande uit verse kwaliteit ingrediënten.


Vergaderarrangementen vergaderlocatie Westland

Voor uw vergadering kunt u kiezen uit diverse vergaderarrangementen, maar ook een losse huur van de zaal waarbij de dranken op nacalculatie worden doorberekend behoren tot de mogelijkheden op de vergaderlocatie Westland. Na afloop van uw vergadering kunt u in het bargedeelte genieten van een drankje en hapje op de vergaderlocatie in het Westland. Bij mooi weer is het terras aan het water geopend.

Kortom vergaderlocatie Westland is een perfecte vergaderlocatie voor uw vergadering in het Westland.

Klik hier voor meer informatie.

Klaar om uw bijeenkomst, vergadering, diner of feest in te plannen?

Neem dan gerust contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.