Trouwlocatie Westland

Trouwlocatie Westland


Bruiloft trouwlocatie Westland

De Rank is de ideale trouwlocatie in het Westland voor het organiseren van uw bruiloft.
Wij zorgen ervoor dat het een perfecte dag wordt tot in de puntjes geregeld op onze trouwlocatie in het Westland. Een gastvrije service in een sfeervolle omgeving staat bij ons centraal op onze trouwlocatie in het Westland. U kunt uw bruiloft van A – Z laten verzorgen op onze trouwlocatie Westland. U kunt namelijk ook bij ons uw ja-woord geven.

Ligging trouwlocatie Westland

Evenementenlocatie De Rank is een hele prettige trouwlocatie in het Westland.
Door de centrale ligging in het Westland is onze trouwlocatie zeer goed bereikbaar via de A20 en A4. Voor onze trouwlocatie Westland is een groot openbaar gratis parkeerterrein gelegen. Ook is onze trouwlocatie Westland bereikbaar via het openbaar vervoer (de bus vanuit Delft of Naaldwijk).

 

Unieke ruimtes trouwlocatie Westland

Naast de centrale ligging is onze trouwlocatie in het Westland gelegen op een prachtige plek aan het water en heeft het tevens uitzicht op het monument de Domkerk waardoor u altijd een mooi uitzicht heeft. De trouwlocatie in het Westland beschikt over 5 zalen en een bargedeelte die allemaal beschikken over daglicht in een sfeervolle ambiance.


Terras trouwlocatie Westland

Naast de zalen heeft onze trouwlocatie in het Westland ook een mooi terras aan het water waar u heerlijk kunt genieten met uw gasten van een borrel, diner of barbecue. In totaal zijn er 3 terrassen waarvan er 2 zijn gelegen aan het water De Lee.

Eten & drinken trouwlocatie Westland

Tijdens uw feest kunt u genieten van een heerlijk diner welke vers wordt bereidt in onze eigen keuken. Onze chef-kok zorgt voor een diner bestaande uit verse kwaliteit ingrediënten.

Feestarrangementen trouwlocatie Westland

Voor uw feest kunt u kiezen uit diverse feestarrangementen, maar ook een losse huur van de zaal waarbij de dranken op nacalculatie worden doorberekend behoren tot de mogelijkheden op de trouwlocatie Westland. Op onze trouwlocatie Westland maken wij graag een feestarrangement passend bij uw wensen.

Kortom trouwlocatie Westland is een perfecte trouwlocatie voor uw bruiloft in het Westland.

Klik hier voor meer informatie.

Klaar om uw bijeenkomst, vergadering, diner of feest in te plannen?

Neem dan gerust contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.