Locatie bedrijfsfeest Westland

De Rank

De Rank is de ideale locatie bedrijfsfeest in het Westland voor het organiseren van uw receptie, bruiloft of feest.
Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Een gastvrije service in een sfeervolle omgeving staat bij ons centraal op onze locatie bedrijfsfeest in het Westland.

Ligging locatie bedrijfsfeest Westland

Evenementenlocatie De Rank is een heeft een prettige ligging! Door de centrale ligging in het Westland is onze Locatie bedrijfsfeest Westland zeer goed bereikbaar via de A20 en A4. Voor onze Locatie bedrijfsfeest Westland is een groot openbaar gratis parkeerterrein gelegen. Ook is onze locatie bereikbaar via het openbaar vervoer (de bus vanuit Delft of Naaldwijk).

Unieke zalen en ruimtes bedrijfsfeestlocatie Westland

Naast de centrale ligging is onze locatie  gelegen op een prachtige plek aan het water en heeft het tevens uitzicht op het monument de Domkerk waardoor u altijd een mooi uitzicht heeft. De Rank beschikt over 5 zalen en een bargedeelte die allemaal beschikken over daglicht in een sfeervolle ambiance.

Terras Locatie bedrijfsfeest Westland

Naast de zalen heeft onze Locatie bedrijfsfeest Westland ook een mooi terras aan het water waar u heerlijk kunt genieten met uw gasten van een borrel, diner of barbecue. In totaal zijn er 3 terrassen waarvan er 2 zijn gelegen aan het water De Lee.

Eten & drinken Locatie bedrijfsfeest Westland

Tijdens uw feest kunt u genieten van een heerlijk diner welke vers wordt bereidt in onze eigen keuken. Onze chef-kok zorgt voor een diner bestaande uit verse kwaliteit ingrediënten.

Feestarrangementen

Voor uw feest kunt u kiezen uit diverse feestarrangementen, maar ook een losse huur van de zaal waarbij de dranken op nacalculatie worden doorberekend behoren tot de mogelijkheden op de locatie. Op onze Locatie bedrijfsfeest Westland maken wij graag een feestarrangement passend bij uw wensen.

Kortom Locatie bedrijfsfeest Westland is een perfecte bedrijfsfeest locatie voor uw feest in het Westland.

Klik hier voor meer informatie.

Klaar om uw bijeenkomst, vergadering, diner of feest in te plannen?

Neem dan gerust contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.