Feestlocatie Westland


Feestlocatie Westland

De Rank is de ideale feestlocatie in het Westland voor het organiseren van uw receptie, bruiloft of feest.
Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Een gastvrije service in een sfeervolle omgeving staat bij ons centraal op onze feestlocatie in het Westland.

Ligging feestlocatie Westland

Evenementenlocatie De Rank is een hele prettige feestlocatie in het Westland.
Door de centrale ligging in het Westland is onze feestlocatie zeer goed bereikbaar via de A20 en A4. Voor onze feestlocatie Westland is een groot openbaar gratis parkeerterrein gelegen. Ook is onze feestlocatie Westland bereikbaar via het openbaar vervoer (de bus vanuit Delft of Naaldwijk).

Unieke zalen en ruimtes feestlocatie Westland

Naast de centrale ligging is onze feestlocatie in het Westland gelegen op een prachtige plek aan het water en heeft het tevens uitzicht op het monument de Domkerk waardoor u altijd een mooi uitzicht heeft. De feestlocatie in het Westland beschikt over 5 zalen en een bargedeelte die allemaal beschikken over daglicht in een sfeervolle ambiance.

Terras feestlocatie Westland

Naast de zalen heeft onze feestlocatie in het Westland ook een mooi terras aan het water waar u heerlijk kunt genieten met uw gasten van een borrel, diner of barbecue. In totaal zijn er 3 terrassen waarvan er 2 zijn gelegen aan het water De Lee.

Eten & drinken feestlocatie Westland

Tijdens uw feest kunt u genieten van een heerlijk diner welke vers wordt bereidt in onze eigen keuken. Onze chef-kok zorgt voor een diner bestaande uit verse kwaliteit ingrediënten

Feestarrangementen feestlocatie Westland

Voor uw feest kunt u kiezen uit diverse feestarrangementen, maar ook een losse huur van de zaal waarbij de dranken op nacalculatie worden doorberekend behoren tot de mogelijkheden op de feestlocatie Westland. Op onze feestlocatie Westland maken wij graag een feestarrangement passend bij uw wensen.

Kortom feestlocatie Westland is een perfecte feestlocatie voor uw feest in het Westland.

Klik hier voor meer informatie.

 

Klaar om uw bijeenkomst, vergadering, diner of feest in te plannen?

Neem dan gerust contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.