Evenementenlocatie Westland

Ligging evenementenlocatie Westland

Evenementenlocatie De Rank is een hele prettige evenementenlocatie in het Westland.
Door de centrale ligging in het Westland is onze evenementenlocatie zeer goed bereikbaar via de A20 en A4. Voor onze locatie is een groot openbaar gratis parkeerterrein gelegen. Ook is onze locatie bereikbaar via het openbaar vervoer (de bus vanuit Delft of Naaldwijk). Naast de centrale ligging is onze evenementenlocatie in het Westland gelegen op een prachtige plek aan het water en heeft het tevens uitzicht op het monument de Domkerk.

Vergaderzalen Evenementenlocatie Westland

Voor uw vergadering of bijeenkomst zijn er diverse vergaderzalen aanwezig met zeer goede audiovisiuele middelen (digitale presentatieschermen, groot doorzicht spanscherm en top kwaliteit van bose). In elke ruimte kunnen wij een opstelling naar wens maken, zodat deze passend is bij het doel van de vergadering. De evenementenlocatie in het Westland beschikt over 5 zalen en een bargedeelte die allemaal beschikken over daglicht.

Feesten Evenementenlocatie Westland

Naast een vergadering is onze locatie ook uitermate geschikt voor een feest, diner of bruiloft. Wij zorgen voor een goede verzorging van uw gasten en heerlijk eten en drinken bij De Rank!

Terras aan het water

Naast de sfeervolle ruimtes en zalen heeft onze evenementenlocatie Westland ook een mooi terras aan het water waar u tevens in groepjes uiteen kunt of uw break kunt organiseren maar welke ook uitermate geschikt is voor een feest, borrel of diner.

Eten & drinken Evenementenlocatie Westland

Tijdens uw feest kunt u genieten van een heerlijk diner welke vers wordt bereidt in onze eigen keuken. Onze chef-kok zorgt voor een diner bestaande uit verse kwaliteit ingrediënten.

Vergaderarrangementen

Voor uw vergadering kunt u kiezen uit diverse vergaderarrangementen, maar ook een losse huur van de zaal waarbij de dranken op nacalculatie worden doorberekend behoren tot de mogelijkheden. Na afloop van uw vergadering kunt u in het bargedeelte genieten van een drankje en hapje op de evenementenlocatie in het Westland. Bij mooi weer is het terras aan het water geopend.

Kortom evenementenlocatie Westland is een perfecte evenementenlocatie voor uw vergadering of feest in het Westland.

Klik hier voor meer informatie.

Klaar om uw bijeenkomst, vergadering, diner of feest in te plannen?

Neem dan gerust contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.