Zalen/ruimtes

Diverse sfeervolle feestzalen & vergaderruimtes

De Rank beschikt over diverse zalen en ruimtes die uiterst geschikt zijn voor al uw feestelijke en zakelijke bijeenkomsten. U kunt bij ons met een gezelschap van 2 tot 300 personen terecht. Al onze ruimtes beschikken over daglicht en zijn voorzien van o.a. een privé terras, podium en bar

 

Zalenoverzicht

De Lierzaal
De Lierzaal is een modern-stijlvolle zaal en is uitstekend geschikt voor een groot gezelschap tot ca. 250 personen in theateropstelling. Het bijbehorende podium en de naastgelegen kleedkamers zorgen voor unieke doeleinden. Bovendien beschikt deze zaal over een eigen terras met uitzicht op het water de Lee. Door de uitstekende verlichting is deze zaal zowel geschikt voor een belangrijk seminar, als een sfeervol diner/feest. Daarnaast beschikt deze zaal ook over een eigen bar. In deze zaal is een uitstekende geluidsinstallatie van Bose aanwezig, een groot doorzicht spanscherm en diverse microfoons. De Lierzaal staat bekend om haar zeer goede akoestiek doordat er een speciaal akoestisch plafond in de zaal is gemaakt. Verder is de ruimte mooi aangekleed. 

De Leezaal
De Leezaal is geschikt voor een gezelschap tot ca. 30 personen in theateropstelling.
Deze sfeervolle en huiselijke zaal is gelegen aan een privé terras met uitzicht op het water de Lee, en beschikt over uitstekende verlichting voor verschillende doeleinden, zoals een vergadering of chique diner. 


De Domzaal
De Domzaal is geschikt voor een gezelschap tot ca. 50 personen in theateropstelling.
Vanuit deze vernieuwde zaal heeft u een uitmuntend overzicht over het monument de Dom.
Bovendien beschikt deze zaal over een eigen bar, 4k smart tv en sfeervolle verlichting. 


Leezicht
De Leezicht is een ideale ruimte voor al uw zakelijke bijeenkomsten. De zaal is geschikt voor gezelschappen tot ca. 40 personen en biedt uitzicht op de Lee. Deze zaal is ideaal voor een presentatie of kan dienen als een subruimte voor uw plenaire sessie.

De Serre
De Serre is een sfeervolle ruimte voor o.a een diner, lunch of high tea met een kleiner gezelschap. De Serre grenst aan een eigen terras met uitzicht op het rijksmonument de Dom. Daarnaast is er de mogelijkheid om deze ruimte te betrekken bij de grote zaal zodat het kan dienen als bijvoorbeeld een buffet ruimte.

De Bar
De Bar is een sfeervolle ruimte voor het houden van een borrel of receptie met een klein gezelschap. Bovendien is er de mogelijkheid om de ruimte te betrekken bij de Lierzaal of de Serre. Verder is deze zaal ideaal voor een breakout tijdens uw vergadering.

Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.