Kleine greep van de kaart

Diners
De buffetten en diners worden met zorg in onze eigen keuken samengesteld en bestaan uit verse producten. Wij verzorgen buffetten en diners op maat zodat deze geheel aan uw persoonlijke wensen voldoen. Daarnaast gaat onze voorkeur uit naar een nauwe samenwerking zodat wij samen met u uw buffet of diner kunnen samenstellen. Ook is er de mogelijkheid voor een 'walking dinner' waarbij u in informele sfeer kunt genieten van diverse kleine gerechten die wij elk halfuur zullen serveren. 

Hierbij een kleine greep uit onze kaart: 

Voorgerechten

Soep van het seizoen                  

Ambachtelijke rundercarpaccio               
Met kappertjes, pijnboompitjes, rucola, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise 

Een bonbon van gerookte zalm               
Gevuld met garnalen geserveerd met saffraan mayonaise op een bedje van rucola

Rouleau van gerookte zalm                 
Geserveerd met rivierkreeftjes en een vleugje geitenkaas

Caesar salade                        
Little gem, gebakken kipfilet, Parmezaanse kaas, ei, croutons en een dressing

Salade Chevre Chaud                   
Lauwwarm huis gepaneerde geitenkaas met een vleugje honing. Geserveerd met een frisse sla melange begeleidt met krokante walnoten en een Aceto Balsamico dressing

Garnalen cocktail                    
Verse Noorse garnalen op knapperige little gem sla met een huisgemaakte “Jack Daniels” cocktail saus


Hoofdgerechten

Varkenshaas                            

Geserveerd met een champignonroomsaus

Poulet au Vin                           
Malse kipfilet in een witte wijnsaus

Kipsaté                         
Malse kipfilet geserveerd met satésaus, atjar, kroepoek en gedroogde uitjes 

Biefstuk puntjes                     
Geserveerd met een pepersaus

Tournedos                         
Mooiste stukje rundvlees, medium gebakken en geserveerd met een rode Portsaus

Zalm                              
Op lage temperatuur gegaarde zalmfilet met een Hollandaise-dragon saus

Kabeljauw                            
Kabeljauw skrei geserveerd met een groene kruidensaus 

Zeebaars                         
Op de huid gebakken met een crème van pompoen, gewokte paksoi en een kreeftensaus

Lasagne                          
Vegetarische lasagne met een traditionele Italiaanse tomatensaus, verse spinazie gemengd met ricotta

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes en verse groente. 


Desserts
Panna cotta                        

Zachte Italiaanse pudding met een zachte smaak van witte chocolade, met een bolletje vanille-ijs

Stroopwafel dessert                        
Stroopwafelparfait met een shotje stroopwafellikeur

Crème brûlée                          
Met een bolletjes vanille-ijs gepresenteerd op een kletskopje 

Coupe de Rank                        
Coupe met vanille, aardbei en pistache-ijs en slagroom

Kaasplankje                        
Diverse soorten kaas geserveerd met notenbrood en vijgen chutney