Diner

Uitgeserveerd diner

Onderstaand staan een aantal menu’s beschreven. Alle diners zijn huisgemaakt en worden met zorg samengesteld, bestaande uit verse producten.
Uiteraard verzorgen wij gerechten passend bij het seizoen.

3-gangen menu                            

Courgette-prei soep
***
Varkenshaas geserveerd met een champignon-roomsaus
Of
Langzaam gegaarde zalmfilet geserveerd met een groene kruidensaus van schaaldieren
***
Coupe de Rank
Diverse soorten ijs met slagroom en verse fruitsalade

 

3-gangen menu                          
Huisgerookte kipkerriecocktail
Of
Rouleau van gerookte zalm geserveerd met rivierkreeftjes
***
Rosé gebakken diamanthaas geserveerd met een pepersaus
Of
Kabeljauwfilet geserveerd met een eigentijdse antiboise
***
Panna cotta met een vleugje witte chocolade met een bolletje ijs


3-gangen menu                            
Ambachtelijke carpaccio van het rund met kappertjes, pijnboompitjes, rucola, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise
Of
Een bonbon van gerookte zalm gevuld met garnalen geserveerd met saffraan mayonaise op een bedje van rucola
***
Ossenhaas geserveerd met rode uien, kastanje champignons en een rode Portsaus
Of
Op de huid gebakken zeebaars met een crème van pompoen, gewokte paksoi en een kreeftensaus
***
Crème brûlée met een bolletjes vanille-ijs gepresenteerd op een kletskopje


Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes en groente.
Bij de voorgerechten serveren wij brood met boter en kruidenboter.