Buffet de Rank

Rundercarpaccio van de chef geserveerd met truffelmayonaise, pijnboompitten, rucola en Parmezaanse kaas
Hollandse garnalen cocktail
Huisgerookte kipkerrie cocktail
Klassiek opgemaakte kipsalade
Diverse rauwkost salades. Een greep uit ons assortiment waar wij een selectie van maken:
Bleekselderij salade, pasta salade, caprese salade, Westlandse paprika salade, Griekse salade, gemengde salade of Caesar salad
Diverse luxe broodsoorten
Boter & kruidenboter  
***
Varkenshaas met een keuze uit één van de volgende begeleidende sauzen:
Champignonroomsaus, satésaus of een saus van Franse grove Dijon mosterd
Rosé gebakken malse diamanthaas met een keuze uit één van de volgende begeleidende sauzen:
Rode Portsaus, rode wijnsaus of een pepersaus
Krokant op de huid gebakken zeebaars met een keuze uit één van de volgende begeleidende sauzen:
Groene kruidensaus van schaaldieren of een saus van Pernod
Seizoengroenten
Rijst à la de Rank, frietjes en aardappelgratin